Translator Toolkit de Google: Traducció assistida sempre a mà

índiceEl proper 21 de febrer a les 18h. tindrà lloc una xerrada presencial on presentarem l’eina de traducció assistida de Google: el Translator Toolkit. Aquesta eina és d’ús gratuït i funciona en línia, de manera que no cal instal·lar res a l’ordinador. Per fer-la servir només necessitem un navegador i una connexió a Internet. L’eina permet la traducció col·laborativa entre diversos traductors i té accés al sistema de traducció automàtica de Google.

A la xerrada dedicarem una atenció especial a la traducció d’articles de la Vikipèdia amb aquesta eina. Aquesta tasca pot ser una bona oportunitat per practicar les nostres habilitats com a traductors a la vegada que participem en la creació del major projecte col·laboratiu de creació de coneixement lliure.

La xerrada, que tindrà lloc a la seu de la UOC de l’Av. Tibidabo nº 39,  anirà a càrrec del Dr. Antoni Oliver, professor agregat dels Estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya i director del Postgrau en Traducció i tecnologies.

La xerrada s’impartirà en català. Cal inscriure’s al següent enllaç.