La traducció com a sortida professional

Ets un professional qualificat (traductor o no) amb sòlids coneixements d’idiomes? La traducció pot ser una bona oportunitat professional

Dia i hora: 20 de febrer a les 18h.
Lloc: Av. Tibidabo nº 39 de Barcelona

traduccio tecnologies

En el món de la traducció especialitzada a més dels traductors de formació també intervenen professionals qualificats relacionats amb l’especialitat amb sòlids coneixements de les llengües implicades. Això requereix, a més del coneixement profund de la llengua estrangera i la pròpia, una gran sensibilitat lingüística i un coneixement acurat de les tècniques, eines i procediments relacionats amb la traducció.La traducció és una interessant sortida professional per a un ampli ventall de persones qualificades. Aquesta professió es pot desenvolupar a nivell global, oferint els serveis a empreses de tot el món des del propi despatx o domicili. D’aquesta manera la professió del traductor està menys exposada als riscos de les crisis d’àmbit local.

De tot això es parlarà a la taula rodona “La traducció com a sortida professional”, que anirà a càrrec d’Antoni Oliver, director del Màster de Traducció Especialitzada de la UOC. Professionals de la traducció que han estudiat amb nosaltres ens explicaran en primera persona la seva experiència professional i com s’han format i desenvolupat en aquest àmbit.

Al final de l’acte explicarem el Màster de Traducció Especialitzada de la UOC i l’oferta docent relacionada.

Us podeu inscriure en aquest enllaç.