Taula rodona: “Passat i futur de les tecnologies de la traducció”

cartell-20-anys-traduccio-214x300Dimecres 19 de març a les 12 h. tindrà lloc la taula rodona: Passat i futur de les tecnologies de la traducció, en la que intervindrà Antoni Oliver (director acadèmic del Màster de Traducció especialitzada i professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC), juntament amb Ramon Piqué (Universitat Autònoma de Barcelona) i Richard Samson (Universitat de Vic).

L’activitat forma part dels actes de commemoració dels 20 anys de Traducció i Interpretació a la Universitat de Vic en que es vol debatre i reflexionar sobre un ventall de qüestions relacionades amb diferents àmbits dels estudis com són la traducció literària, les tecnologies de la traducció, la traducció audiovisual i les sortides professionals.

Més informació i programa.